KVALIFIKACIJE ZA ROLAN GAROS: Aleksandra Krunić KORAK od glavnog žreba! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA ROLAN GAROS: Aleksandra Krunić KORAK od glavnog žreba! (FOTO)

Ostala je još jedna prepreka.

Aleksandra Krunić se plasirala u finale kvalifikacija Rolan Garosa. Srpska teniserka je savladala Terezu Martincovu iz Češke, ubedljivim rezultatom 2:0 (6:4, 6:3) i napravila ogroman korak ka plasmanu u glavni žreb Gren Slema.

Ça passe pour Aleksandra Krunic qui s'impose face à Tereza Martincova en 2 sets ! #RG17 pic.twitter.com/W2jyvQbJ5Q

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 25, 2017

Krunićeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja zauzima 12. mesto na WTA listi, loše je otvorila meč i već na startu izgubila svoj servis (2:0), ali je odmah u sledećem vratila brejk, a potom do kraja seta još jednom iznenadila protivnicu i slavila 6:4.

U drugom setu srpkinja je još dva puta učinila isto, najpre kod rezultata 1:1, da bi u odlučujućem šestom gemu na 5:3 napravila brejk, za konačnih 6:3.

Aleksandra, koja je postavljena za 16. nosioca u kvalifikacijama Rolan Garosa, u finalu čeka bolju iz duela turske predstavnice Ipek Sojlu (154. na WTA listi) i Ukrajinke Katarine Kozlove, 140. teniserke na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lepo se zaradi i u kvalifikacijama za Rolan Garos

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017

Aleksandra Krunić nalazi se na korak od glavnog žreba Otvorenog prvenstva Francuske, na kojem se i kvalifikacije nagrađuju konkretnim svotama novca i bodovima...Foto: MN Press..Još korak do glavnog žreba...Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u finale kvalifikacija za drugi gren...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.