Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Viljareal, Atletik Bilbao i Espanjol u polufinalu (VIDEO)

Viljareal, Atletik Bilbao i Espanjol plasirali su se u četvrtak u polufinale španskog Kupa Kralja.

Viljarealu je pobedu u revanš utakmici doneo je Moreno u 78. minutu. Inače, minimalnim rezultatom slavili su i u prvom susretu.
Žuta podmornica je već ostvarila istorijski uspeh jer nikada nije dogurala tako taleko. U polufinalu sastati sa Barselonom koja je izbacila madridski Atletiko.
U revanš meču četvrtfinala Bilbau je trijumf doneo Aduris. U dvoboju ove dve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bilo je još neizvesnije, pošto u prvoj utakmici nije bilo golova.
Espanjol je u prvom meču savladao Sevilju sa 3:1. Čekao ga je daleko lakši posao u revanšu nego Viljareal i Bilbao jer je imao dva gola viška. U revanšu je poražen sa 1:0 golom Figueirasa, ali je otišao dalje.

Kup kralja, četvrtfinale:
Atletiko Madrid – Barselona 2:3 (prvi meč 0:1)
Hetafe – Viljareal 0:1 (prvi meč 0:1)
Bilbao – Malaga 1:0 (prvi meč 0:0)
Sevilja – Espanjol 1:0 (prvi meč 1:3)
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poznati polufinalni parovi Kupa Kralja

Izvor: TV Arena Sport, 30.Jan.2015

Viljareal će igrati sa Barselonom u polufinalu Kupa Kralja, dok će drugi polufinalni par biti Espanjol - Atletik Bilbao...Bilbao je prvi meč sa Malagom odigrao 0:0, da bi večeras zahvaljujući sjajnom kontra-napadu koji je završio Aduric poslao svoj tim u polufinale. Večeras odlični Očoa nije...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.