KUP KRALJA: Nedović nije mogao sam

Izvor: MVP.rs, 18.Feb.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Nedović nije mogao sam

Još jedna dobra partija srpskog plejmejkera.

U petak su odigrana preostala dva polufinalna susreta Kupa Kralja. Neizvesnoti je bilo daleko manje nego prvog dana ovog takmičenja, a favoriti su opravdali očekivanja. Valensija je lako izašla na kraj sa Gran Kanarijom (88:72), a derbi prve faze takmičenja između Barselone i Unikahe je završen rezultatom 82:70 u korist tima Jorgosa Barcokasa.

Stefan Peno je bio jedini košarkaš Barselone koji nije dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << šansu da izađe na teren u četvrtfinalu, a pobednike je predvodio Tajris Rajs sa 20 poena i sedam asistencija. Sa dva poena manje je završio Markus Erikson.

U timu iz Malage jedini raspoložen za igru je bio Nemanja Nedović. On je za 27 minuta igre upisao 16 poena (3/4 za dva, 2/5 za tri, 4/4 za jedan), tri aistencije i dva skoka. Dejan Musli je na terenu proveo 22 minuta sa učinkom od šest poena (2/5 za dva, 0/1 za tri, 2/2 za jedan) i šest skokova.

Polufinalni dueli Kupa Kralja na programu su u subotu. Od 18 sati i 30 minuta sastaju se Real Madrid i domaća Baskonija, dok će Barselona i Valensija na parket od 21 čas.

ČETVRTFINALE

Četvrtak

Baskonija - Tenerife 90:81

Real Madrid - Andora 99:93 OT1

Petak

Valensija - Gran Kanarija 88:72

Barselona - Unikaha 82:70

(foto: Unicaja Baloncesto)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.