Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Barsa preživela Kalderon (VIDEO)

Prvi polufinalista Kupa Kralja je Barselona koja je i u drugom meču savladala madridski Atletiko i to pred njegovim navijačima ovog puta sa 3:2, a zanimljivo je da je svih pet pogodaka palo u prvom poluvremenu.

Kada je Fernando Tores već na isteku prvog minuta poravnao ukupan skor na 1:1 izgledalo je da Atletiko ponovo može da napravi veliki problem Barseloni, ali je Nejmar na asistenciju Suareza izjednačio samo osam minuta kasnije.
Ponovo su domaći poveli posle pola sata >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igre i to golom Raula Garsije iz opravdano dosuđenog penala, ali sada im je bio potreban još jedan pogodak kako bi nadmašili rivala. Na žalost domaćih navijača ponovo se zatresla mreža njihovog omiljenog tima, a nesrećni strelac bio je Miranda koji je posle udarca glavom Pikea zakačio loptu i savladao Oblaka.

Nastavili su domaći da napadaju i imali su priliku da povedu i treći put u 41. minutu kada je posle udarca Grizmana lopta u na putu ka mreži pogodila u ruku jednog defanzivca Barselone, sudija je ostao nem, usledila je brza kontra koju je rutinski realizovao Nejmar za ispostaviće se konačnih 2:3.
Nije Atletiko imao snage za nove napade pošto je najpre ostao bez Gabija koji je krajem prvog dela zaradio crveni karton odnosno dva žuta, a isto se desilo i Mariju Suarezu u 84. minutu.
Kup kralja, četvrtfinale
Rezultati:
Atletiko Madrid – Barselona* 2:3 (2:3) prvi meč 0:1
(Tores 1, Garsija 30pen – Nejmar 9, 41, Miranda 38ag)
Četvrtak:
20.00h Hetafe – Viljareal (:) prvi meč 0:1
22.00h Atletik Bilbao – Malaga (:) prvi meč 0:0
22.00h Sevilja – Espanjol (:) prvi meč 1:3
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa smirila Atletiko! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2015

Barselona je prvi polufinalista Kupa Kralja. Katalonci su i u revanš meču bili bolji od Atletika i savladali ih na Visente Kalderonu sa 2:3. Kao što vidimo, meč je obilovao golovima, ali i kartonima, sudija je pokazao čak 10 žutih i dva crvena kartona, oba Atletiku!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.