Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRV NIJE VODA: Šumaherov sin u Formuli 4

Sin legendarnog nemačkog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, Mik, krenuo je očevim stopama i naredne sezone voziće u Formuli 4, preneo je AP.

Talentovani 15-godišnjak potpisao je ugovor sa holandskom ekipom Van Amersfort, a vlasnik tima Friz Van Amersfort rekao je da je Šumaherov sin zaslužio mesto u ekipi zahvaljujući talentu i vozačkim sposobnostima.
On je prošle sezone vozi karing u šampionatu Nemačke i bio je drugi u generalnom plasmanu.
Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << otac Mihael najuspešniji je vozač Formule 1 u istoriji sa sedam osvojenih titula svetskog šampiona.
Šumaher, koji je doživeo teške povrede glave u decembru 2013. na skijanju u Francuskoj, oporavlja se kod kuće i za sada je neizvesno da li će u potpunosti moći da se vrati normalnom životu.
hotsport.rs/tanjug

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šumijev sin u Formuli 4

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015

Sin legendarnog njemačkog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, Mik koji je krenuo očevim stopama i posvetio se automobilizmu, naredne sezone voziće u Formuli 4...Talentovani petnaestogodišnjak potpisao je ugovor sa holandskom ekipom Van Amersfort, a vlasnik tima Friz van Amersfort rekao je da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.