KRENULE ČESTITIKE IVANI: Čestitali Nikolić, Udovičić, Šapić, Atanasijević…

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULE ČESTITIKE IVANI: Čestitali Nikolić, Udovičić, Šapić, Atanasijević…

Ivana Španović osvojila je srebrnu medalju na Evopskom prvenstvu u Cirihu, a odmah su krenule i čestitke

Ivana Španović ponovo je osvojila medalju na velikom takmičenju. Srpska atletičarka donela je Srbiji srebro na Evropskom prvenstvu u Cirihu.

Odmah po završetku finala, krenule se čestitke. Prvi je čestitao ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, dok su se na Tviteru oglasili i naši poznati sportisti i klubovi.

- Ovaj uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je još jedan dokaz da je sistemska podrška države individualnom sportu pravo opredeljenje koje donosi rezultate. Nakon svetske, usledila je i evropska medalja. Ivanini kontinuirani rezultati su ponos Srbije i inspiracija za nove generacije mladih atletičara da vredno radi na sebi. Atletika se, zahvaljujući Ivani i njenim kolegama iz reprezentacije, vraća na mesto najpopularnijeg sporta u Srbiji – rekao je Vanja Udovičić.

Čestitkama se pridružio i predsednik Srbije, Tomislav Nikolić.

- Draga Ivana, Samo hrabro srce ništa ne može da pokoleba. Srbija je ponosna na tebe“, poručio je Nikolić, koju prenosi predsednikova služba za saradnju s medijima.

Veliko BRAVO!jos jedna medalja u nizu @IvanaSpaNOv1c

— Atanasijevic A. (@AAtanasijevic) August 13, 2014

Kontinuitet velikih rezultata koji je zadržala Ivana Španović @IvanaSpaNOv1c osvajanjem i srebra na EP, čini je pravim svetskim asom. Bravo! — Aleksandar Šapić (@AcaSapic) August 13, 2014

Bravo zverinoooo Svaka cast na kontinuitetu !!! ivanaspanovic http://t.co/CGJy656x6m

— Andrea Lekic (@andlek77) August 13, 2014

Честитке Ивани Шпановић на освојеној сребрној медаљи! Браво, @IvanaSpaNOv1c !

— MrRedStarBelgrade (@MrRSBGD) August 13, 2014

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.