Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVSKI: Real Madrid donira milion evra za izbeglice

Madridski Real odlučio je da donira milion evra za pomoć izbeglicama u Španiji, saopštio je španski klub

- Real će donirati milion evra za pomoć izbeglicama koje budu smeštene u Španiji. Klub želi da pomogne muškarcima, ženama i deci koji su prinuđeni da napuste svoje domove, kako bi izbegli od rata i smrti – saopštio je madridski klub.
Real je ranije ove nedelje saopštio da je obrt kluba dostigao rekordnih 660,6 miliona evra prošle sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Klub će, kako je navedeno, obezbediti dresove i sportsku opremu za mlade izbeglice.
Real se ovim gestom tako pridružio fudbalskim klubovima i sportskim organizacijama  koji žele da pomognu u rešavanju izbegličke krize.
Minhenski Bajern je u utorak saopštio da želi da donira milion evra, kao i da pomogne minhenskim vlastima u otvaranju trening kampova sa decu, u kojima bi mališani dobijali besplatne obroke, učili nemački i trenirali fudbal.
Međunarodni olimpijski komitet juče je saopštio da će pomoći izbeglicama sa dva miliona dolara.
The post KRALJEVSKI: Real Madrid donira milion evra za izbeglice appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real donira milion evra za pomoć izbeglicama

Izvor: Press, 05.Sep.2015

Madridski Real odlučio je da donira milion evra za pomoć izbeglicama u Španiji, saopštio je španski klub. .         "Real će donirati milion evra za pomoć izbeglicama koje budu smeštene u Španiji. Klub želi...

Nastavak na Press...

Roma BRINE!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 11:28

Fudbalski klub Roma pridružio se klubovima koji su izrazili javnu zabrinutost zbog sve većeg problema sa izbeglicama i migrantima...S tim u vezi, Roma je pokrenula projekat pod nazivom 'Fudbal brine', globalnu inicijativu koja ima za cilj prikupljanje sredstava za izeglice...Vučica već ima humanitarnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.