KOŠARKAŠI SE NE ŠALE: Orlovi zgazili Grke!

Izvor: Press, 13.Avg.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠI SE NE ŠALE: Orlovi zgazili Grke!

Reprezentacija Srbije, bez Teodosića, Raduljice, Simonovića i Nedovića, stigla do prve pobede na "Trofeju Beograda 2017".
Foto: Marko Metlaš
Fino to deluje! U prvom meču "Trofeja Beograd 2017" - Srbija - Grčka 93:61 (23:15, 22:7, 21:14,27:25).
Selektor Aleksandar Đorđević nije mogao na ovom meču da računa na od ranije povređene Marka Simonovića i Nemanju Nedovića, a u timu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << očekivano, nije bilo ni Miroslava Raduljice. Međutim, ono što posebno brine je odustvo kapitena Miloša Teodosića. Plejmeker je, kako je to objašnjeno za "alo.rs" pod posebnim terapijama. Sa druge strane, ni Grčka nije igrala kompletna. Igrač koji je najviše napredovao u NBA ligi prošle sezone, Janis Adetokumbo, bio je u civilu.
Silni izostanci nisu se osetili na igri "orlova". Već tokom prve četvrtine bilo je jasno da je lidersku ulogu u timu preuzeo Bogdan Bogdanović. Novi igrač Sakramenta je pogađao, delio pasove, a prednost naših igrača je rasla iz minuta u minut. Tek što je startovala druga četvrtina Srbija je već imala "ozbiljnu zaliihu" od 19 poena (34:15).
Na poluvremenu Đorđevićevi izabranici imali su velikih 23 poena prednosti. Ali, sam rezultat sigurno da nije ono što je najviše obradovalo veliki broj gledalaca u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić". Nesebična, timska, igra "orlova" ukrašena je i sa 14 asistencija, čak 11 od 12 igrača je uspelo da se "upiše", a posebno je bio dobar šut za tri poena (od šest pokušaja, pet šuteva je prošlo kroz obruč).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.