Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPA AMERIKA: Peru dobio Paragvaj i uzeo treće mesto na Prvenstvu Južne Amerike

Fudbaleri reprezentacije Parua pobedili su selekciju Paragvaja sa 2:0 i na taj način su izborili treće mesto na aktuelnom Kopa Amerika u Čileu.
Peruanci su već od starta najavili da će u susretu za treće mesto pokušati svim silama da dođu do bronze, što im je na kraju pošlo za rukom.
Prvi je pripretio Rejna udarcem sa oko 25 metara, ali je golman Paragvaja, Husto Vilar sigurno ukrotio njegov solidan udarac iz daljine.
Nije mnogo prošlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a Peruanci su napravili sjajnu akciju posle koje je usledio centaršut s desne strane. Na samo desetak metara od gola Vilara našao se Lobaton, ali umesto rutinski da zatrese mrežu, pripretio je navijačima na severnoj tribini svojim “katapultom”. 
Ipak, do prvog gola se čekalo sve do 48. minuta kada je Andre Kariljo sjajno iskoristio smušenu reakciju Paragvajaca posle kornera. Loše izbijena lopta glavom završila je pravo na njegovom voleju nakon čega je otišla u donji levi ugao gola Vilara.
Pokušali su plavo-belo-crveni potom da urade nešto više. Napravili su par kvalitetnih akcija, ali nisu imali dovoljno koncetracije u samoj završnici da dođu do izjednačenja iako su imali nekoliko sto odstotnih šansi.
 Kazna za promašaje stigla je u 82. minutu kada je Paulo Gerero kruniosao sjajnu kontru Peruanaca sigurnim udarcem posle centar šuta po zemlji sa desne strane.
Na taj način Peruanci su slavili na Gradskom stadionu “Gradonačelnik Ester Roa Reboledo” u Koncepsionu i domogli se treće pozicije na Kopa Amerika.

 (youtube: Copa America 2015)
The post KOPA AMERIKA: Peru dobio Paragvaj i uzeo treće mesto na Prvenstvu Južne Amerike appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Peruanska artiljerija jača od celog Paragvaja: Kariljo i Gerero lansirali Inke na treće mesto! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015

Napadač Flamenga stigao na samo pogodak od legendarnog Teofila Kubiljasa, najboljeg strelca u istoriji Perua, koji ima 26 upisanih golova....Zavesa na 44. izdanje Kopa Amerika biće spuštena večeras u spektakularnom finalu koje se očekuje da prirede domaćin Čile i Argentina, a pravu uvertiru u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.