KONAČNO: Ibanjez sutra potpisuje ugovor sa Zvezdom!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Ibanjez sutra potpisuje ugovor sa Zvezdom!

Ovu informaciju za MOZZART Sport potvrdio je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević

Luis Ibanjez će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, a kada- ne zna se... Ova informacija dugo je važila oko stadiona u Ljutice Bogdana, ali je najvećoj letnjoj transferi sagi u Srbiji došao kraj. Nekadašnji bek zagrebačkog Dinama trebalo bi u ponedeljak da doputuje u glavni grad Srbije i konačno se obaveže na vernost najtrofejnijem srpskom klubu.

Ugovor bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude potpisan na tri godine. Na taj način bila bi završena dvonedeljna sapunica...

„Luis dolazi sutra u Beograd. Informacija od pre pola sata glasi da će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom“, rekao je za naš portal Blažo Raosavljević.

Ibanjez je već boravio u Beogradu, ali je njegov tast i menadžer Darko Alagić insistirao na menicama koje bi garantovale redovnu isplatu argentinskom beku. Tokom vikenda prevaziđeni su i svi tehnički detalji...

„Želeo bih samo da naglasim da se nismo cenjkali sa Crvenom zvezdom. Znam, Luisa u dušu, i znam da on najbolje partije pruža kada je zadovoljan. Nije problem da plata zakasni mesec ili dva, ali šta ćemo posle? On mora da vodi računa o porodici, mada neće ostati gladan hleba. Imam moj zet i ušteđevinu. Odbili smo četiri ponude, jer Luis smatra da može najviše da pruži u Crvenoj zvezdi. Veliki klub sa sjajnim navijačima. On voli da igra u takvom ambijentu, i verujem da će biti velika zvezda u Crvenoj zvezdi“, rekao je za MOZZART Sport Darko Alagić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.