KINESKI CAR: Janko POKORIO Ćingdao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINESKI CAR: Janko POKORIO Ćingdao! (VIDEO)

Nova titula za srpskog asa.

Janko Tipsarević uspeo je da odbrani titulu na čelendžeru u kineskom Ćingdau. Srpski as je do novog trofeja u karijeri stigao trijumfom u finalnom meču protiv Nemca Oskara Otea. Janko je pobedio sa maksimalnih 2:0, po setovima 6:3, 7:6 posle skoro dva sata velike borbe.

NOVA IDEJA: Obradović preporučuje Đokoviću da uzme savet od ljutog RIVALA! (FOTO)

DIREKTNA: Mirjana Bobić Mojsilović je OVAKO okarakterisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaka (FOTO)

Видео "Janko Tipsarevic vs Oscar Otte QINGDAO CHALLENGER 2017 FINAL Highlights" (https://t.co/Z0SJNSmWYo) на @YouTube

— Дзюба Евгений (@Raketa5576) April 23, 2017

Tipsarević je bio briljantan u prvom delu igre, jer je napravio dva brejka i za 40 minuta došao do velike prednosti – 6:3.

#keepdigging

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Apr 23, 2017 at 12:24am PDT

U drugom setu vodila se daleko neizvesnija borba koja je trajala čak 72 minuta. U prvih pet gemova, rivali su razmenili po dva brejka, a pri rezultatu 6:5, srpski teniser je propustio prvu meč loptu, tako da se moralao u taj-brejk. U 13 gemu drugog seta viđena je prava drama, jer je Tipsarević realizovao tek sedmu meč loptu i ovaj deo igre rešio u svoju korist sa 11:9.

Turnir u Kini igrao se za nagradni fond od 125 hiljada dolara, a pobedniku je pripalo 100 ATP bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.