KARADŽIĆ: Terzić je pubertetlija željan medijske pažnje!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARADŽIĆ: Terzić je pubertetlija željan medijske pažnje!

Prvi čovek srpskog fudbala odgovorio je v.d. generalnog sekretara Zvezde rekavši da se uopšte ne uzbuđuje zbog njegovih priča i da nije zabrinut za svoju poziciju

Nije mnogo trebalo Tomislavu Karadžiću da odgovori na nove “otrovne strelice” koje mu je uputio Zvezdan Terzić kada je rekao da je on već bivši predsednik Fudbalskog saveza, a da o tome još uvek nije obavešten.

Prvi čovek srpskog fudbala je odmah dan kasnije uzvratio v.d. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << generalnog sekretara Crvene zvezde i u izjavi za “Informer” nazvao ga “nalickanim pubertetlijom” koji je željan medijske pažnje.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Terzoiću je najbitnije da bude sređen, nalickan, da obuče odelo, stavi kravatu i slika se za novine, a ni on sam ne veruje u ono što priča. On daje izjave čisto da se pojavi u novinama i stvarno ne znam šta mu je. Ponaša se kao neki pubertetlija – kazao je Karadžić za “Informer”.

U crveno-belom taboru su otvoreno krenuli u misiju koja ima za cilj da se Karadžić skloni sa mesta predsednika, a ona je započeta lobiranjem po regionima u unutrašnjosti, ali takve stvari ne brinu prvog čoveka FSS-a koji kaže da nikakve kadrovske promene neće dozvoliti u strukturama regionalnih saveza.

Foto: Tanjug

- Čuo sam da je zajedno sa Kokezom lobirao u Vojvodini i uopšte nisam zabrinut. Znam da su nudili neka radna mesta porodicama članova Skupštine FS Vojvodine, ali sve njihove priče o lobiranju i smenama biće završene za sedam dana, jer će svi regioni doneti Statute sa odlukama koje su donete na Skupštini FSS-a, a u skladu sa time promene će biti moguće tek za godinu dana.

Karadžić očekuje i da Terzić podnese ostavku na emsto predsednika Zajednice superligaša, ali i ne dodiruje ga previše njegovo odbijanje da prihvati šestomesečnu suspenziju koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS-a.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Mi smo tražili da Zajednica što pre sazove Skupštinu jer samo njoj Terzić može da podnese ostavku i očekujem da će se to desiti. Što se tiče njegove suspenzije, mi ćemo sačekati izbore u Zvezdi u decembru da vidimo ko će dobiti koju funkciju, a onda ćemo pričati o njegovoj kazni – završio je Karadžić za “Informer”.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.