KAN - Samo Gana dala gol i to iz penala...

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAN - Samo Gana dala gol i to iz penala...

Današnji dan na Kupu afričkih Nacija nije bilo toliko zanimljivo, videli smo svega jedan gol i to u mreži Ugande protiv Gane.

Dve utakmice, samo jedan postignut pogodak i to od strane Andrea Ajua, najboljeg fudbalera Gane koji je u 32. minutu meča postigao pobedonosni gol protiv Ugande.

Uganda se danas pokazala kao dobar rival, imali su jednu dobru priliku, ali su pogodili stativu preko Vilijama.

U drugom meču između Malija i Egipta pobednika nije bilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a meč se završio onim najnepopularnijim rezultatom.

Ipak, daleko od toga da meč nije obilovao šansama, bilo ih je na obe strane, ali nažalost, nismo videli niti jedan put da golman vadi loptu iz mreže.

Dakle, nakon prvog kola u grupi D, Gana ima sva tri boda, po bod imaju Mali i Egipat, dok je na poslednjem mestu Uganda koja nema bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK - Ritas se razgoropadio, Gran Kanariji španski derbi

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 00:31

Večeras odigrane prve dve utakmice trećeg kola Top 16 faze Evrokupa...Program su otvorile ekipe Nižnjeg Novgoroda i Lijetuvos Ritasa u Grupi G. Gosti iz Litvanije su posle dva poraza u prva dva kola, večeras odigrali kao preporođeni i prosto deklasirali domaćina sa 97:63...Nižnji Novgorod je samo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.