KAKAV SKANDAL: Srpski golman izbačen iz reprezentacije jer je pijan došao u hotel!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV SKANDAL: Srpski golman izbačen iz reprezentacije jer je pijan došao u hotel!

Golman Vardara ostao u Beogradu zbog nepoštovanja kodeksa reprezentacije i RSS

Ne može ni nedelju dana lepog da se piše i čita o srpskom rukometu, mora novi prljav veš da isplivava na površinu.

Najnovija vest je skandalozna, pošto je golman Orlova Strahinja Milić, jedan od najboljih evropskih čuvara mreže zbog alkoholisanog stanja izbačen iz reprezentacije i neće putovati u Izrael na drugi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (nedelja, 19,45).

Ovo je otkrio v.d. selektora Dejan Perić, nekada i sam trofejni golman, koji preko ove gluposti Milića nije mogao da pređe.

- Odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola – izjavio je Dejan Perić.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Milić se za sada ne oglašava, a mi će dodati da je ovaj momak rođen 1990. godine trenutno član Vardara iz Skoplja, a da je karijeru počeo u Partizanu.

Za nacionalni tim Srbije odigrao je preko 20 mečeva i viđen je kao prva zamena Darku Staniću, koji je trenutno na odmoru od reprezentacije.

Međutim, Milić je bio u sastavu Srbije u meču protiv Crne Gore, ali je prednost na golu dobio Kocić.

Sada je valjda jasno i zašto…

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.