Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV HAOS NA TRENINGU BARSELONE: Nejmar se žestoko zakačio sa saigračem, pa besan napustio trening (VIDEO) (FOTO)

Fudbaleri Barselone se trenutno nalaze u Majamiju, gde se spremaju za početak nove sezone, ali je danas došlo do poprilično neželjene situacije.
Tokom treninga došlo je do sukoba između Nejmara i Nelsona Semeda, koji je pre mesec dana stigao iz Benfike.
Nejmar je postigao gol, nakon čega ga je Semedo uhvatio za vrat, pa je usledila razmena reči, guranje, a ozbiljniji sukob sprečio je Maskerano, koji je pokušao da obuzda Brazilca.
Kada su ih saigrači razdvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a Semedo se sklonio, Nejmar je pojurio za Portugalcem, ali kako nije uspeo da dođe do njega, pre svega zahvaljujući Busketsu, u naletu besa je skinio prsluk, a potom šutno loptu i napustio trening.

Neymar and Semedo fight in training.
Apparently Semedo told Neymar to stop acting like a girl. pic.twitter.com/xr7WvWhRfY
— Mr.BlueGuy (@ItsMrBlueGuy) July 28, 2017

Nema sumnje da će, nakon ovoga, priče o Nejmarovom odlasku iz redova Barselone postati još intenzivnije, jer teško je poverovati da Katalonci žele nezadovoljnog fudbalera u svojim redovima.
 
 
The post KAKAV HAOS NA TRENINGU BARSELONE: Nejmar se žestoko zakačio sa saigračem, pa besan napustio trening (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar se sukobio sa saigračem i napustio trening

Izvor: RTS, 28.Jul.2017

Fudbaler Barselone Nejmar napustio je trening na turneji u SAD zbog sukoba sa saigračem Nelsonom Semedom, prenose španski mediji. . .Do klinča je došlo posle oštrog starta Semeda nad Nejmarom, pa su saigrači, pre svih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.