Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD STOIČKOV ‘PECNE': Ja bih u ovim godinama sa mojim penzionerima osvojio više trofeja od Reala!

Pored ‘packi’ na račun neuspeha u gotovo svim takmičenjima Realovog fudbalskog kluba, legendarni burarski fudbaler Hristo Stoičkov imao je zanimljivu poruku za Madriđane.

Barselona slavi potpunu dominaciju u Španiji, veoma su blizu osvajanja ‘triplete’, pošto u svim takmičenjima igraju veoma dobro i glavni su favoriti za osvajanje pehara. Na drugoj strani vlada potpuno drugačije raspoloženje, totalna disharmonija u Realu nije prošla nezapaženo ni od strane Bugarina >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Hrista Stoičkova, nekadašnjeg fudbalera Barselone.
- Sramota je za Real da su samo jednom bili prvaci za sedam godina. Čak bih i ja, u ovim godinama, sa gomilom penzionisanih igrača, osvojio više. Bolje im je da se bave košarkom, jer će svakako fudbalska finala gledati na televiziji – ‘pecnuo je da boli’ Hristo Stoičkov.
Bugarin je imao i jasnu poruku za upravu madridskog kluba povodom ‘slučaja Kasiljas‘ i njegovog najavljenog odlaska iz Reala.
- Iker je ikona svetskog fudbala, čovek koji je osvojio sve što je moglo da se osvoji. Ne bi trebalo da ode iz Reala, zbog toga što mu nekoliko neostvarenih ljudi zviždi sa tribina – poručio je Stoičkov.
Hristo Stoičkov je u dva navrada izrao za Barselonu, pet puta je osvajao Primeru, a za Katalonce je na 254 utakmice postigao 118 pogodaka.
The post KAD STOIČKOV ‘PECNE': Ja bih u ovim godinama sa mojim penzionerima osvojio više trofeja od Reala! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.