KAD SE PODVUČE CRTA: Zvezda dovela čitavu postavu za manje od milion evra!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SE PODVUČE CRTA: Zvezda dovela čitavu postavu za manje od milion evra!

Vreme štednje je nastupilo na "Marakani", o čemu najbolje svevoči aktivnost kluba tokom upravo završenog prelaznog roka

Što ste dovodili od pojačanja, dovodili ste. Prelazni rok je završen u većem delu Evrope, a primetno je da je na “Marakani” došao veliki broj igrača, a da je za to izdvojena mala svota novca.

Zapravo, Crvena zvezda je dovela celu jednu postavu od 11 igrača, a da je konkretno morala samo za četvoricu da izdvoji pare. I to >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za Nenada Gavrića i Bogdana Planića po 250.000 evra, Danijela Avramovskog (300.000) i Mamdu Mbođa (100.000). Ukupno: 900.000 evra.

Za džabe su došli: Damir Kahriman, Stefan Đorđević, Bojan Đorđević, Miloš Bosančić, Nikola Antić, Đorđe Despotović i Aleksandar Katai.

Zadovoljstvo igračkim kadrom izrazio je trener Nenad Lalatović.

Foto: Marko Todorović

- S obzirom na okolnosti u kojima se Zvezda nalazi, na velike dugove, štrajkove, seču struje, ja sam prezadovoljan obavljenim poslom u prelaznom roku. Raspolažem dobrim igračkim potencijalom i jedino mi nedostaje malo više vremena da sve uklopim. Ipak, igrači su dolazili u intervalima, nisu svi prošli kompletan pripremni period, ali i to možemo ostaviti po strani jer je to sastavni deo posla – rekao je Lalatović “Novostima”.

Ako se setimo onog fijaska od posla kada je za 450.000 evra doveden Ifaeni Onjilo, očigledno je da u Crvenoj zvezdi više ne žele da rasipaju i ono malo novca koji se obezbeđuje.

Ujedno, cilj kluba je da angažman bisera poput Luke Jovića i Mihaila Ristića na dugoročnom planu zapravo donese kandidate za ozbiljne transfere, od kojih bi srpski šampion i zaradio.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.