Juventusu pobeda u derbiju i vrh tabele!

Izvor: RTS, 14.Feb.2016, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusu pobeda u derbiju i vrh tabele!

Fudbaleri Juventusa savladali su na svom terenu ekipu Napolija sa 1:0, u derbiju 25. kola Serije A i tako preuzeli prvo mesto na tabeli. Jedini gol na meču postigao Zaza u 88. minutu.

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu Napoli sa 1:0 u utakmici 25. kola italijanske Serije A i tako preuzeli lidersko mesto na tabeli.
Tokom svih 90 minuta vodila se velika, taktička borba na terenu, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bilo puno prilika i na kraju je presudio jedan dobar šut ka golu.
Jedini gol u derbiju kola postigao je Simone Zaza u 88. minutu utakmice udarcem sa dvadesetak metara.
Juventusu je ovo bila 15. uzastopna pobeda u italijanskom šampionatu i sada je aktuelni šampion prvi na tabeli sa 57 bodova, odnosno ima bod više od drugoplasiranog Napolija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEZUV JE MIROVAO: Ali Napulj je goreo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2016

Uprkos porazu od Juventusa u meču 25. kola Serije A navijači Napolija su svoje ljubimce dočekali kao pobednike pošto su se junački borili za boje kluba.. . Oko tri hiljade najvatrenijih navijača u ranim jutarnjim satima dočekalo je fudbalere Napolija pozdravivši ih dobro poznatim repertoarom...

Nastavak na HotSport.rs...

Preokret Viole, Babakar srušio Inter u 91

Izvor: B92, 14.Feb.2016

Fudbaleri Fiorentine savladali su Inter na svom terenu rezultatom 2:1, u poslednjoj utakmici 25. kola Serije A. Izuzetno važnu pobedu domaćinu u borbi za Ligu šampiona doneo je Babakar u 91. minutu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.