Juventus želi Etoa

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus želi Etoa

Juventus je zainteresovan da angažuje doskorašnjeg fudbalera Čelsija, Kamerunca Samuela Etoa, prenosi "Gazeta delo Sport".

Kako navodi italijanski sportski dnevnik, Juve želi da nadoknadi izostanak svog najvećeg pojačanja ovog leta Alvara Morate, koji zbog povrede neće moći da igra najmanje dva meseca.

"Gazeta delo sport" tvrdi da je Juventus spreman da Etou ponudi jednogodišnji ugovor, a za njega su interesovanje pokazali Roma i Sampdorija.

Tridesettrogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kamerunski napadač je vrhunac karijere ostvario u dresu Barselone za koju je u periodu od 2004. do 2009. igrao na 145 utakmica i postigao 100 golova.

Eto je ranije igrao i za Real, Majorku i Inter, kao i za Anži iz Mahačkale za koji je od 2011. do 2013 nastupio na 53 mečeva i dao 25 golova.

On je prošle sezone za Čelsi igrao na 21 utakmici i bio strelac devet golova, a boje kamerunske selekcije branio je na 118 utakmica, uz 56 golova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.