Juventus protiv Real Madrida 2:1 - LIVE

Izvor: TV Arena Sport, 05.Maj.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus protiv Real Madrida 2:1 - LIVE

Prvo poluvreme prve polufinale utakmice završeno je rezultatom 1:1. Utakmicu sudi Martin Etkinson iz Engleske.

Juventus: Bufon, Bonući, Morata, Lihtšajner, Kjelini, Markizio, Pirlo, Sturaro, Vidal, Evra, Tevez.

Real Madrid: Ronaldo, Pepe, Kasiljas, Marselo, Karvahal, Isko, Varan, Kros, Ramos, Bejl, Rodrigez.

Juventus je domaćin ove utakmice u Torinu. Veoma interesantan početak utakmice i pre svega više prednosti za igrače Juventusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << što je i iskoristio Morata u 9. minutu i postigao gol za 1:0 protiv Real Madrida.

Sa druge strane, Kristijano Ronaldo u 27. minutu veoma lako postiže gol izjednačenja i konačan rezultat na kraju prvog poluvremena.

Na samom početku drugog poluvremena Karlos Tevez dobija žuti karton. Ovo je drugi žuti za igrače Juventusa na ovoj utakmici - prvi je dobio Bonući u 5. minutu. Međutim, iako je dobio opomenu od sudije u 58. minutu postiže gol sa bele tačke za vođstvo svog tima od 2:1 protiv Real Madrida.

Foto galeriju sa utakmice pogledajte ovde

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Juventus savladao Real Madrid sa 2:1

Izvor: TV Arena Sport, 05.Maj.2015

Fudbaleri Juventusa savladali su Real Madrid sa 2:1 (1:1). Utakmicu sudi Martin Etkinson iz Engleske...Startne postave..Juventus: Bufon, Bonući, Morata, Lihtšajner, Kjelini, Markizio, Pirlo, Sturaro, Vidal, Evra, Tevez...Real Madrid: Ronaldo, Pepe, Kasiljas, Marselo, Karvahal, Isko, Varan,...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.