Juventus krade pojačanje Liverpulu i Mančester sitiju?

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus krade pojačanje Liverpulu i Mančester sitiju?

Ekipa Masimilijana Alegrija želi da vidi mladog fudbalera koji nastupa u Bundesligi u svojim redovima.

Masimilijano Alegri traži centralnog veznog za sledeću sezonu, mada se niko u klubu ne bi bunio da takav fudbaler stigne već u januaru.

Možda je i takva strategija stratega Juventusa, da novog fudbalera uhoda od januara do kraja ove sezone, a da nakon toga bude standardni deo prvog tima.

To bi mogao da bude Mahmud Dahud, mladi fudbaler Borusije iz Menhengladbaha.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ovaj fudbaler ima otpusnu klauzulu od 10 miliona evra koja važi tek od juna sledeće godine, ali da bi pobedio konkurente, Juventus bi mogao da plati i daleko veću sumu već u januaru.

Liverpul i Mančester siti su bili zainteresovani prethodnog leta za Dahuda, ali se transfer nije desio, ovaj 20-godišnji Nemac poreklom iz Sirije je ostao u Bundesligi.

Italijanski mediji pominju cifru od oko 15 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lester ga kupio za 10 miliona, sada igra za rezerve

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016, 09:48

Lester siti nije odradio najbolji prelazni rok ovog leta, rezultati u Premijer ligi su možda i najbolji dokaz za to...Ekipa Klaudija Ranijerija nije počela dobro sezonu u Premijer ligi i kako sada stvari stoje, daleko su od odbrane titule u ovom takmičenju...Zapravo, tome se niko i ne nada, ali se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.