Juventus čuva prvo mesto, gol Ljajića

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus čuva prvo mesto, gol Ljajića

Fudbaleri Juventusa nastavili su sa odličnim parijama u Seriji A, pošto su večeras u Rimu savladali Lacio sa 3:0 (1:0) u 12. kolu.
Aktuelni šampion Italija zabeležio je deseti trijumf u šampionatu lakše nego što se očekivalo, a blistao je mladi francuski vezista Pol Pogba, koji je bio dvostruki strelac.



U drugom meču dana, Roma je bila bolja od Atalante u Bergamu, a odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << partiju pružio je povremeni reprezentativac Srbije Adem Ljajić.

LJajić je bio centralna figura utakmice na stadionu Atleti de Azuri, pošto je postigao prvi i namestio drugi gol Naingolanu za trijumf rimskog kluba.

Rezultati i strelci 12. kola Serije A:

Atalanta - Roma 1:2 (Moralez 1. - Ljajić 23, Naingolan 42)

Lacio - Juventus 0:2 (Pogba 24, 64, Tevez 55)

Sutra:

Torino - Sasuolo (12.30 sati)

Chezena - Sampdorija (15)

Verona - Fiorentina

Napoli - Kaljari

Parma - Empoli

Udineze - Kjevo

Milan - Inter (20.45)

Ponedeljak:

Ðenova - Palermo (20.45)

Tabela: Juventus 31 bodova, Roma 28, Napoli 21, Sampdorija 20, Lacio 19, itd.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pogba: Bufon mi je pre utakmice rekao nešto što ne smem da ponovim ispred kamera

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014

„Pogba može da postane najbolji vezista na svetu“, rekao je Alegri..Juventus je sinoć rutinski savladao Lacio sa 3:0, a dva gola je postigao mladi francuski fudbaler Pol Pogba, posle slabijih partija za nacionalni tim vezista je partijom protiv Nebeskoplavih oduševio i trenera Masimilijana Alegrija...„Pogba...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.