Juventus bez milosti! Gabigol stiže u Torino

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus bez milosti! Gabigol stiže u Torino

Stara dama ne prestaje sa šopingom

Juventus je nemilosrdan u letnjem prelaznom roku. Doveo je Gonzala Iguaina, Marka Pjacu, Miralema Pjanića, Danija Alvesa i Mehdija Benatiju, ali to im nije dovoljno.

, a izgleda da je prvi sledeći igrač koji dolazi u Torino Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, član Santosa.

Ovaj 19-godišnji brazilski napadač jedan je od najtraženijih tinejdžera u fudbalskom svetu u poslednje vreme.

Dovođen je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u vezu sa mnogim evropskim velikanima, među kojima su Arsenal i Borusija Dortmund, ali brazilski mediji danas su javili da je uprava Santosa postigla dogovor sa čelnicima Juventusa i prihvatila ponudu od 18.000.000 evra.

Međutim, kako obično biva sa južnoameričkim sapunicama, nije sve baš tako jednostavno. Juventusu je ostalo da dogovori uslove saradnje sa ovim 19-godišnjim napadačem.

Pored toga, ne može da se prenebregne činjenica da Santos ima samo 40 odsto prava na ugovor ovog igrača, a ostalo pripada menadžerskoj atenciji Dojen grup i Barbosinom ocu.

Gabigol je ove godine već odigrao 27 utakmica za Santos i postigao 12 golova.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.