Juve remijem završio sezonu, pobeda Milana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve remijem završio sezonu, pobeda Milana

Fudbaleri Juventusa i Verone odigrali su danas nerešeno 2:2 u utakmici poslednjeg, 38. kola Serije A.

Šampion Italije je sezonu završio sa 87 osvojenih bodova, dok je Verona na 13. mestu na tabeli sa 46 bodova.

Juventus je na današnjem meču poveo golom Roberta Pereire u 42. minutu, ali je Luka Toni u 48. minutu svojim 22. golom u sezoni izjednačio na 1:1. Novu prednost "staroj dami" doneo Fernando Ljorente u 57. minutu, da bi konačan rezultat postavio Huan Gomes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Ekipa Masimilijana Alegrija imala je veliku šansu za pobedu u poslednjem kolu šampionata, ali je Karlos Teves dva minuta pre kraja utakmice promašio jedanaesterac.

Pobeda Milana za kraj

Fudbaleri Milana pobedom su završili sezonu u Seriji A, pošto su večeras u gostima savladali Atalantu sa 3:1 u utakmici poslednjeg, 38. kola italijanskog šampionata.

Milan je na početku meča bio bolji rival na terenu, ali je Atalanta povela golom Danijelea Bazelija u 21. minutu igre. Ipak, u finišu prvog poluvremena Milan je preokrenuo rezultat.

Prvo je Đampaolo Pacini bio precizan iz jedanaesterca u 36. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Đakomo Bonaventura preokrenuo rezultat. Konačan rezultat postavio je Bonvanetura svojim drugim pogotkom u 80. minutu.

Milan je posle večerešnjeg meča na devetom mestu na tabeli Serije A sa 52 boda, dok je Atalanta na 17. poziciji sa 37 bodova.

Ostali mečevi poslednjeg kola Serije A igraju sutra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.