Juve presekao oko Pogbe!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve presekao oko Pogbe!

Završen sastanak, Juve zauzeo jasan stav.

Danas su direktor Barse Brajda i savetnik predsednika Bertomeua Soler razgovarali sa ljudima iz Juventusa, dobili su odgovor.

"Tačno je, imali smo ponudu od 80 miliona od Barse, odbili smo, Pogba nije na prodaju", ponovio je direktor Marota.

On je precizirao da nikakvog dogovora oko naredne sezone nema, i da Pogba ostaje u Juventusu,

Izgleda da je italijanski šampion dovoljno finansijski jak da odbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovakve ponude, mada se možda iza toga krije želja da neko ponudi više, pre svih Siti sa kojim pregovara Mino Rajola.

Da li ostanak Pogbe znači prodaju Vidala, njegov agent je rekao da nema kontakta sa Arsenalom, iako u Čileu tvrde da je gotovo.

Iz redova italijanskog šampiona takođe stigla je insajderska informacija da ne moraju da prodaju, zaradili su veliki novac prošle sezone, i dalje žele Oskara ili Iska. Ali male su šanse da dovedu jednog od pomenutih, mnogo realnija varijanta je pozajmica Kuadrada.

U svakom slučaju, hajde da im verujemo, Pogba ostaje u Juventusu!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.