Juve - Sad je definitivno, otpao Vitsel, dolazi sledećeg juna!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Sad je definitivno, otpao Vitsel, dolazi sledećeg juna!

Ništa od Belgijanca, ponuda otišla u komšiluk, na kraju ni od toga ništa...

Iako je Aksel Vitsel bio u gradu, što je potvrdio i selektor Belgije Martinez i čekao u Torinu da potpiše ugovor, Zenit nije poslao dokumentaciju.

Jurili su Rusi Samarisa i našeg Luku Milivojevića, sada više nema vremena, transfer Belgijanca je propao. On će verovatno sledeće sezone stići u Juventus kao slobodan igrač, a Zenit će ostati praznih šaka. Svejedno, nisu imali zamenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nisu ga pustili.

Kako javlja "Sport Italija", Juventus je novac usmerio ka gradskom rivalu. Traže Bazelija iz Torina, ponudili su ogromnih 24 miliona.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Italije je odigrao odlično prošle sezone, ponuda je primamljiva, ali Torino će ga teško pustiti, jer su već večeras prodali Nikolu Maksimovića Napoliju i čini se da im novac nije neophodan. Uz to, teško će zameniti nekadašnjeg fudbalera Atalante koji je ključ u veznom redu...

Zbog toga je Juventus ostao bez veziste, blokirali su i oni transfer Ernaneša u Đenovu, a što se Vitsela tiče, ostaće još godinu dana, a onda se kao slobodan igrač preseliti u Juventus.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rampe poslednjeg dana, Murinjo sprečio transfer, Fabregas odbio ponudu...

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2016, 10:26

Evo nekoliko transfer koje su razni akteri "pokvarili" poslednjeg dana prelaznog roka...Poslednji dan nije doneo očekivane bombe, izuzev povratka Davida Luiza u Čelsi...Ali, svi znate šta se dešavalo kada su prelasci u pitanju, zahvaljujući između ostalog i našem blogu poslednjeg dana. Ako niste...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.