Juniorski F8: Novi trijumf Meginih klinaca

Izvor: Mondo, 19.Maj.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorski F8: Novi trijumf Meginih klinaca

Ekipa Mega Bemaksa pobedila i Žalgiris na završnom turniru juniorske Evrolige u Istanbulu

Foto: MN Press

Mega Bemaks upisala je i drugi trijumf na završnom turniru juniorske Evrolige u Istanbulu.

Ekipa trenera Vlade Vukoičića savladala je Žalgiris u drugom meču grupe B rezultatom 72:71 (18:14, 14:9, 12:24, 28:24).

 U neizvesnoj završnici pobedu srpskom timu doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Gruzijac Goga Bitadze, koji je bio i najefikasniji u ekipi Mege sa 26 poena, uz sedam skokova, Mihajlo Jovičić završio je meč sa 16 poena,dok su Aleksa Matić i Bogdan Nedeljković ubacili po devet pogodaka.

U ekipi Žalgirisa najbolji je bio Rokas Jokubaitis sa 21 poenom.

Ekipi Mege, koja ima skor 2-0, za prolaz u finale je neophodna pobeda nad Fenerbahečom. Taj meč na programu je sutra, dok je finalni duel zakazan za nedelju ujutro.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Megini klinci posle Reala srušili još jednog velikana, na korak su do finala Evrolige!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Košarkaši juniorske ekipe Mega Leksa pobedili su Žalgiris sa 72:71 i na korak su do finala Evrolige u Istanbulu...Mega je posle lekcije Realu uspela da savlada još jednog velikana, a presudila je bolja koncentracija u penal završnici...Lider je bio Gruzijac Goga Bitadze sa 26 poena, Jovičić je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.