Junak Boateng: Kad mi je došla lopta, rekao sam sebi da ću je zakucati pod prečku

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak Boateng: Kad mi je došla lopta, rekao sam sebi da ću je zakucati pod prečku

Bajern i Mančester siti nisu ispunili očekivanja, a derbi u Minhenu u prvom kolu Lige šampiona rešio je Žerom Boateng u 90. minutu za minimalan trijumf čete Pepa Gvardiole.

"Imali smo mnogo šansi za gol, ali smo ih sve propustili do poslednjeg minuta. Lopta je perfektno došla do mene i pomislio sam u sebi da ću je poslati pod prečku u mrežu i tako je i bilo. Bio sam oduševljen, naporan rad se isplatio. Hteli smo da pobedi i na kraju smo uspeli u tome", rekao je Boateng.

Bajern je tako golom nemačkog defanzivca slavio pred svojim navijačima, dok je Roma u istoj grupi E deklasirala CSKA iz Moskve sa 5:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.