Junajted blizu velikog pojačanja

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted blizu velikog pojačanja

'Đavoli' biuskoro mogli da završe posao oko dovođenja novog fudbalera.

Manačester Junajted ne želi da odustane, i uradiće sve da dovede fudbalera koji je bio 'prvi pik' u zimskom prelaznom roku.

Portugalski list 'O Žogo' je objavio da je klub sa 'Old Traforda' ranije poslao ponudu za fudbalera Benfike, Renata Sančesa, koju je Benfika glatko odbila.

'Đavoli' su najpre ponudli 30 milina evra, plus 10 miliona evra za ostvarene bonuse, ali to nije zadovoljilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << apetite 'Orlova'.

Kako navode portugalski mediji, ekipa iz Lisabona ne želi da razgovara o ponudama manjim od 60 milion evra, za supertalentovanog vezistu.

Klub sa 'Taetra snova' je spreman da ponudi 40 miliona 'na ruke', plus 20 miliona preko ostvarenih bonusa, što će najverovatnije biti prihvaćeno. Predsednik Benfike, Felipe Vieira, koristi dobru poziciju, i pokušaće da izvuče što više, za mladog fudbalera svog tima.

Gotovo je neverovatno da se vrte tolike cifre oko transfera fudbalera koji je odigrao tek 14 mečeva u dresu Benfike, ali je on svojim sjajnim igrama dokazao da se radi o fudbaleru ogromnog potencijala, koji bi mogao da postane veliki ime svetskog fudbala.

Naravno, u celu priču je uključen i super-agent Žorž Mendeš, koji bi, svojim uticajem, mogao da završi još jedan veliki transfer.

U prilog tome ide i podatak da je u domovini već dobio nadimak 'novi Ronaldinjo'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.