Jovetić pred dolaskom u Inter, Juventus čeka Murinjov mig

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić pred dolaskom u Inter, Juventus čeka Murinjov mig

Ako je suditi po rečima prvog čoveka Juventusa, Bepea Marote, Stevan Jovetić će karijeru nastaviti u - Interu.

Marotu su italijanski novinari upitali da li će dovesti Čelsijevo krilo Salaha i Jovetića iz Mančester sitija, a on im je odgovorio ovako:

"Nećemo ih angažovati, a nismo ni kandidati za tako nešto. Obojica će igrati klub sa prugastim dresovima iz Milana".

Iako taj opis klub odgovara i Milanu, čiji je novi trener Siniša Mihajlović, italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji jasno ukazuju da se ipak radi o Interu.

Što se tiče Juventusovih pojačanja, Huan Kuadrado bi zaista mogao da stigne među torinske crno-bele.

"Otvoreni smo za sve varijante u toj prili. Ako je Čelsi zainteresovan da ga pusti na pozajmicu, to bi nas baš obradovalo", rekao je Marota.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milan ponovo ostaje bez pojačanja? Juventus otima Nastasića!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015

Epilog će biti poznat vrlo brzo....Po dolasku na kormilo Milana Siniša Mihajlović projektovao je Matiju Nastasića kao nosioca odbrane neki novih Rosonera, ali čini se da bi ta priča mogla da dobije epilog Žofrija Kondogbije i Džeksona Martineza!..Ovog puta ulogu „lopova“ neće imati Inter...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.