Jovetić dvostruki strelac protiv Liverpula

Izvor: UživoFudbal.com, 31.Jul.2014, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić dvostruki strelac protiv Liverpula

Reprezentativac Crne Gore postigao je dva pogotka na utakmici Međunarodnog kupa šampiona između Mančester Sitija i Liverpula. Iako je Mančester Siti dva puta vodio golovima Stevana Jovetića, Liverpul je oba puta uspevao da izjednači preko Hendersona i Sterlinga tako da je utakmica završena rezultatom 2:2. Po pravilima turnira pristupilo se izvođenju penala. Tu se Liverpul … Nastaviti čitanje »

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Uzalud Jovetićevi golovi, Liverpul se u Americi "osvetio" Sitiju

Izvor: Sportal.rs, 31.Jul.2014

Fudbaleri Liverpula bili su uspešniji od Mančester sitija u utakmici Međunarodnog kupa šampiona, ali tek posle izvođenja penala. Prijateljski meč klubova iz engleske Premijer lige, koji se su se do kraja prošle sezone borili za titulu pripao je "redsima" iako je prvak Engleske poveo. Na neki način...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.