Još jedna bomba na pomolu - Real hoće Bosanca!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna "bomba" na pomolu - Real hoće Bosanca!

Ekipa Reala je dolaskom Rafaela Beniteza promenila stil igre, a u budućnosti treba očekivati i priliv novih igrača.

Real Madrid pod novim trenerom Rafom Benitezom još uvek traži pravi ritam i hvata zalet ka možda i najvažnijem delu sezone u Primeri.

Novi trener je donekle promenio stil igre ove ekipe, igra se drugačije nego što je to bio slučaj sa Karlom Anćelotijem, a svakako da treba očekivati da Benitez dovede i njemu par interesantnih igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jedan od njih jeste i Miralem Pjanić, sadašnji fudbaler Rome.

Po mnogima je najbolji igrač tog tima, a skauti su posmatrali njegove igre u poslednje dve utakmice Rome, protiv Karpija i protiv Palerma.

"Kalčomerkato" tvrdi da je Benitez veliki miljenik načinom igre Miralema Pjanića, pa bi 25-ogodišnji bosanskohercegovački fudbaler od narednog leta mogao da postane novi igrač Real Madrida.

Svakako da je Benitez veoma dobro upoznat sa Pjanićem, dve godine je proveo kao trener Napolija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.