Jonas Gutijerez otkrio da ima rak: To je najteža utakmica koju moram da odigram

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jonas Gutijerez otkrio da ima rak: To je najteža utakmica koju moram da odigram

Argentinski fudbaler Jonas Gutijerez je medijima u svojoj zemlji otkrio da se već neko vreme bori sa rakom testisa. Igrač Njukasla je saznao za svoje stanje u maju prošle godine posle oštrog duela sa Bakarijem Sanjom zbog kojih je morao da ode na detaljnije preglede.

On je zatražio od kluba da ga pusti da ode u Argentinu na lečenje kako bi mogao bolje da razume šta mu doktori govore.

„Kada je potvrđeno da imam rak otišao sam kući plačući. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bila najteža utakmica koju sam morao da odigram. Vratio sam se u Argentinu i platio sam troškove lečenja uprkos tome što imam ugovor sa Njukaslom. Uklonili su mi levi testis. Novac nije važan, zdravlje jeste i morao sam da počnem sa hemoterapijom. Bilo je teško kada je kosa počela da mi opada, nisam želeo da je isečem. Rekao sam ljudima da sam obrijao glavu zbog nekog obećanja, kako ne bi otkrio detalje svima“, rekao je fudbaler.

Kada se vratio u Njukasl krajem prošle godine Alan Pardju mu je poručio da je slobodan da nađe novu sredinu, a kada je ovo informacija izašla u javnost Svrake su teško kritikovane.

Gutijerez je otkrio i da mu je Gabrijel Hajnce bio velika podrška.

„Hajnce je bio od velike pomoći, zvao me je kako bi mi rekao da nastavim da se borim...Momak kao on, jak momak, je odlična podrška“, objasnio je Argentinac i dodao da mu je kolega iz tima Fabrisio Koloćini takođe dosta pomogao.

(FOTO: screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE MEČ KOJI MORA DA DOBIJE Gutijerez otkrio da boluje od raka

Izvor: Press, 17.Sep.2014

"Kada su mi rekli da imam rak, otišao sam kući u suzama. Ovo je najteža utakmica koju sam ikada igrao. Tek kad ti se dogodi neki problem, počneš da razmišljaš o tome. Odlučio sam da otkrijem javnosti, jer ovo je težak trenutak za mene, a mogao bi nekome da pomogne", rekao je Gutijerez za argentinsk...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.