Jojić napustio Dortmund!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojić napustio Dortmund!

Nemački mediji prenose da Miloš Jojić više nije član nemačkog Dortmunda.

Srpski fudbaler je, nakon sezone u kojoj nije dobio pravu priliku, promenio sredinu.

Iako je doveden pomalo iznenađujuće, Miloš Jojić je na startu svog boravka u Dortmundu impresionirao, postigavši 4 gola na 15 mečeva i ostavivši zaista dobar utisak.

Ipak, u generalno očajnoj sezoni po nemački klub koja je usledila, Jojić nije dobijao previše prostora, pa je za čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godinu zabeležio tek 12 nastupa.

Obzirom na okolnosti, srpski fudbaler je promenio sredinu, nemački mediji prenose da je posao gotov. Jojić ostaje u Nemačkoj, igraće za Keln.

Iznos transfera jeste 2.5 miliona evra, ali suma može da poraste u zavidnosti od bonusa i premija koje uslovljava broj nastupa i broj golova.

Inače, osim Jojića, Keln se pojačao i dovođenjem defanzivca Santane iz Šalkea.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.