Jesi mi prijatelj, al’ si mnogo veliki baksuz! Tajna Geceovog obrisanog tvita zbog kog Rojs ne ide na EURO...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesi mi prijatelj, al’ si mnogo veliki baksuz! Tajna Geceovog obrisanog tvita zbog kog Rojs ne ide na EURO...

Bolje da je zaboravio da mu čestita rođendan, bolje nego ovako...

Odluka Jogij Leva da ne uvrsti Marka Rojsa među 23 putnika za Evropski šampionat u Francuskoj u dobroj meri šokirala je Nemačku! 

Selektor Pancera svakako ima svoje razloge za takvu odluku, a tamošnji mediji čitav dan spekulišu o čemu se radi i traže tajne razloge za izostavljenje standardnog reprezentativca i jednog od najboljih nemačkih fudbalera u poslednjih pet, šest godina. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po običaju, najdalje odu tabloidi. Tako je Bild "okrivio", ni manje ni više, do Rojsovog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz Dortmunda Marija Gecea?!

Radi se, naravno, o šali, mada Marku sigurno nije do takvih pošalica. Naime, na svu muku, Marku Rojsu je danas rođendan, a Bild je na naslovnu stranu postavio Geceov tvit u kome ovaj čestita rođendan prijatelju i kaže "kako jedva čeka da zaigraju zajedno na predstojećem Evropskom šampionatu".

Sve to događa se samo pola sata pre nego što će Lev objaviti konačan spusak za EURO. Kada je video da na njemu nema Rojsa, Gece je brže bolje izbrisao prethodni tvit i postavio novi: "Srećan rođendan Marko, ali svi smo veoma tužni. Neverovatno. Ovo me boli".

Pa onda, zbog čega Rojs ne putuje na EP? Da li je Gece u sve umešao prste? Čovek je izgleda ozbiljan baksuz...

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.