Jap Stam odradio prvi trening kao menadžer Redinga

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jap Stam odradio prvi trening kao menadžer Redinga

Jap Stam održao je prvi trening kao trener Redinga.

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda preuzeo je klub pre dve nedelje kada je Brajan Mekdermont dobio otkaz.

Holandski trener prvi je menadžer Redinga koji nije iz Engleske a ugovor je potpisao na dve godine. Ovo mu je prvi trenerski posao u karijeri jer je do sada radio kao pomoćnik u Cvoleu gde je proveo dve sezone. Bio je pomoćnik i u Ajaksu gde je obavljao i posao trenera defanzivaca.

„Želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam da radim u timu koji ima jasne ciljeve. Bio sam veoma zadovoljan razgovorom sa tehničkim direktorom Brajanom Tevredenom. Uvek morate imati visoke ciljeve. Kao igrač sam žele da uvek budem najbolji i da osvojim što je više moguće trofeja. Isto je i sada“, rekao je Stam.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.