JAPANCI GA DOČEKALI KAO CARA: A Ugo je samo PRIČAO o Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAPANCI GA DOČEKALI KAO CARA: A Ugo je samo PRIČAO o Zvezdi (FOTO)

Portugalski napadač predstavljen u Jokohami Marinosu.

Portugalac Ugo Vieira promenio je klupske boje, po odlasku iz Crvene zvezde postao je član japanskog tima Jokohame Marinos. Odlični napadač je na promociji pojačanja sjajno dočekan i burno pozdravljen i dobio dres sa brojem sedam.

NEOČEKIVANI PROBLEMI: Nikolić veliko POJAČANJE ne vodi u Sloveniju! (FOTO)

- Uslovi su neverovatni, liga kvalitetna, uzbuđen sam zbog dolaska u Japan – izjavio je Vieira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na toj svečanosti i izrazio zahvalnost ljudima koji su ga podržavali u Zvezdi.

Ekipa Jokohame se već preselila na Tajland, gde je počela pripreme za nastavak sezone, a Vieira je izjavio za „Sportski žurnal“:

【FW 7 HUGO VIEIRA】

2017シーズンユニフォームの予約受付開始まであと2日!!

◆第1次予約期間

1/21(土) 10:00~1/31(火) 23:00

⇒2/19(日) からお引き渡し予定https://t.co/iwGuUo9lKH#fmarinos pic.twitter.com/yXIj8aB8sU

— 横浜F・マリノス【公式】 (@prompt_fmarinos) January 19, 2017

GROFOV IZBOR: Zvezda dobija neočekivano pojačanje! (FOTO)

- Napustio sam Crvenu zvezdu, ali ću pratiti njene rezultate i biću srećan ako odbrani titulu. Pamtiću iz Zvezde sve što je bilo dobro, posebno navijače i kako su se ophodili prema meni i poštovali me.

Portugalski as ne odbacuje ni mogućnost povratka na Marakanu.

- Voleo bih da se vratim u Zvezdu, ako bude dobra varijanta – poručio je Vieira.

SARADNJA NA SVIM NIVOIMA: Kokeza DOVODI Panamce u Staru Pazovu (FOTO)

Portugalac je treći igrač koji je iz tabora beogradskih crveno-belih otišao u Japan, Najpre se 2014.godine u Omiju preselio Dragan Mrđa, a šest meseci kasnije Nejc Pečnik u Džef junajted, inače, ovaj tandem sada igra u istom klubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.