Izgubili 31:0 pa se slikali...

Izvor: Mondo, 30.Jun.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubili 31:0 pa se slikali...

Šta je trener estonske amaterske ekipe Raudtetolised mogao reći svojim igračima na poluvremenu pri rezultatu 19:0 za protivnika? "Ima nade, igrajte"?

Foto: Guliver/Getty Images

Prvo kolo estonskog kupa donijelo je jedan nevjerovatan rezultat.

Niželigaš Raudtetolised u utorak je očekivano pretrpio poraz od člana elitnog estonskog ranga, ekipe Paide Linameskond, ali je krajni rezultat ipak za nevjericu – 31:0!

Već na poluvremenu bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 19:0 za favorita, a ni nastavak "željezničarima", kako bi glasio bukvalan prevod Raudtetoliseda, nije donio ništa dobro.

Do kraja utakmice primili su još 12 golova za konačnih 31:0, a Sander Sinilaid i Sander Roivasep iz pobjedničke ekipe postigli su po tri het-trika, odnosno po čak devet golova na ovoj utakmici.

Ubjedljiv poraz nije mnogo uzdrmao gostujuće igrače, koji su se poslije utakmice fotografisali ispred semafora. Za uspomenu!

Posted by JK Raudteetöölised on Tuesday, June 30, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.