Izdala je Rusiju, pa je morala da beži i krije se – sada su je pronašli!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdala je Rusiju, pa je morala da beži i krije se – sada su je pronašli!

Ruska atletičarka Julija Stepanova, koja je zbog otkrivanja sistematskog dopingovanja tamošnjih atletičara morala da se skloni iz zemlje, pronađena je. 

Navodno, njena tajna lokacija, a pretpostavlja se da se krije negde u SAD, je otkrivena, prenelo je nekoliko svetskih medija ovu informaciju.

Oni koji su pokušavali da joj uđu u trag uradili su to tako što su joj hakovali profil i time joj poručili da znaju gde se nalazi.

Stepanova je postala "persona non >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << grata" u Rusiji jer je, zajedno sa suprugom Vitalijem slala mejlove, poruke i tajne audio snimke, kao i video klipove, koji su poslužili Svetskoj anti doping Agenciji (WADA) kao dokaz da pokrene najveću istragu u istoriji protiv velikog broja ruskih atletičara i većinu njih - 120, suspenduje sa Olimpijskih Igara u Riju.

Od tada, život ove Ruskinje se pretvorio u pakao.

Morala je da beži iz rođene zemlje i pronađe spas na tajnoj lokaciji, koja, izgleda, više nije tajna, pa je vrlo verovatno da će morati da traži novo "skrovište".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.