Izbacili Zvezdu, pa promenili pravilo

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacili Zvezdu, pa promenili pravilo

Pravilo koje je koštalo crveno-bele učešća u regionalnoj A1 ligi više neće važiti.

Foto: MN Press

Pravilo koje je koštalo vaterpoliste Crvene zvezde učešća u A1 regionalnoj ligi, više ne važi, prenosi portal Vaterpolo vesti.

Podsetimo, crveno-beli su kažnjeni, a potom su im i oduzeti bodovi jer su u januaru registrovali igrače koji su tokom sezone igrali za drugi klub.

Na sednici Upravnog odbora Triglav regionalne lige, održanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Zagrebu, međutim, odlučeno je da se ubuduće omogući zimski prelazni rok (od 1. do 31. januara 2017) tokom kojeg će svaki klub moći da registruje dva nova igrača, bez obzira da li su oni već nastupali u nekom od službenih takmičenja.

Portal navodi i da neće biti zamene za kragujevački Radnički, koji je odustao od ušešća u Regionalnoj A1 ligi, pa će Srbiju predstavljati Partizan i Vojvodina, dok će se u A2 ligi takmičiti Crvena zvezda i Šabac, koji je zamenio Nais.

Regionalna A1 liga: Partizan, Vojvodina, Jug, Primorje, Jadran Carine, Mladost, Mornar, Jadran Split i Budva. Takmičenje počinje 8. oktobra.

Regionalna A2 liga: Crvena zvezda, Šabac, Primorac, POŠK, Solaris, Zadar 1952, Medveščak i Kataro. Takmičenje počinje 15. oktobra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.