Iz Atletika u Barsu, za 41 milion!

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Atletika u Barsu, za 41 milion!

Barselona je potvrdila da je kupila Ardu Turana.

Foto: AP/Martin Meissner

"Postigli smo dogovor sa Barselonom. Ugovor je potpisan. Sve je OK", izjavio je u ponedeljak uveče Ahmed Bulut, agent Arde Turana (28), novog fudbalera šampiona Španije i Evrope!

Borbeni vezista iz Turske potpisao je petogodišnji ugovor sa Barsom. Plaćen je 34 miliona evra, uz mogućnost da "jorgandžije" zarade još sedam miliona evra.

U ugovor je uneta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i zanimljiva i pomalo neobična klauzula, prema kojoj sve do 20. jula uprava Barselone ima mogućnost da proda Turana nazad Atletiku, za 30,6 miliona evra.

Turan je igrao za Atletiko od 2011, kada je prešao u Madrid iz matičnog Galatasaraja. Za Barselonu će, poput Alesa Vidala, moći da nastupa tek posle 1. januara 2016, kada Kataloncima istekne FIFA suspenzija transfera.

Potvrdu transfera na zvaničnom Twitter profilu objavila je i Barselona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Turan za 34.000.000 evra na Kamp Nou! Barsa zadržala pravo da ga do 20. jula proda Atletiku?!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2015

Ugovor sa turskim igračem potpisan na pet sezona, ali teoretski nije nemoguće da saradnja potraje - dve nedelje..Predsednički kandidati su se bunili zbog rasipanja novca, ali je Ramon Adel, koji će do izbora novog predsednika rukovoditi poslovanjem Barselone, opravdanje pronašao u odobravanju Luisa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Arda Turan je novi fudbaler Barselone!

Izvor: RTS, 06.Jul.2015

Katalonski klub je potvrdio transfer Turčina, vredan 41 milion evra. Međutim, ako novi predsednik kluba (izbori su 18. jula) odluči da ne želi Turana na Nou kampu, Barsa zadržava pravo da ga proda nazad Atletiku. . Barselona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.