Ivanović spasila dve meč lopte, pa pobedila Đorđi

Izvor: Studio B, 13.Mar.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović spasila dve meč lopte, pa pobedila Đorđi

Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Indijan Velsu, pošto je rano jutros posle velike borbe savladala Italijanku Kamilu Đorđi 2:6, 6:2, 7:6 (7:5).

Meč je trajao dva sata i šest minuta, a Ivanovićeva je u finišu trećeg seta spašavala dve meč lope, da bi u taj-brejku došla do druge pobede u isto toliko duela sa Đorđi.

Njena naredna rivalka biće Čehinja Karolina Pliškova, koja je lako savladala Amerikanku Šelbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Rodžers 6:2, 6:4.

Sva tri prethodna duela dobila je Pliškova, uključujući i poslednji na turniru u Sidneju na startu sezone.

Turnir u Indijan Velsu igra se zanagradni fond od 6,1 milion dolara.

 
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović spasila dve meč lopte, pa pobedila Đorđi

Izvor: RTS, 13.Mar.2016

. Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Indijan Velsu, pošto je rano jutros posle velike borbe savladala Italijanku Kamilu Đorđi 2:6, 6:2, 7:6 (7:5).

Nastavak na RTS...

Đoković uz malo muke do trećeg kola

Izvor: RTS, 14.Mar.2016, 04:03

Novak Đoković je savladao Amerikanca Bjorna Fratanđela sa 2:1 po setovima 2:6, 6:1, 6:2 i plasirao se u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu. Naredni rival našeg asa je Nemac Filip Kolšrajber. . .Teže nego što se očekivalo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.