Ivanović posle katastrofe na Emirejtsu: Ovo baš boli!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović posle katastrofe na Emirejtsu: Ovo baš boli!

„Nismo verovali u sebe, niti smo radili ono što je menadžer tražio od nas“, poručio defanzivac Čelsija

Ništa nije ostalo od Konteovih Spartanaca posle poraza na Emirejtsu. Arsenal je zgazio Čelsi i samo produbio prošlogodišnju ranu.

Teško da ekipa sa Stamofrd Briža može da bude konkuretna u borbi za titulu sa onako poroznom odbranom. Svestan je toga i reprezentativac Srbije Branislav Ivanović.

„Ovo baš mnogo boli. Znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koliko su navijači razočarani. Nekako moramo da utegnemo redove i radimo još žešće na treninzima. To je jedini put kako bismo izašli iz ove neprijatne situacije“, poručio je Branislav Ivanović.

Defanzivac Plavaca stao je u odbranu menadžera Kontea.

„Nekako nismo verovali u ono što radimo. Nismo ispunili ono što je menadžer tražio od nas i upozoravao nas danima unared“, dodao je Ivanović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.