Ivanović poručio Kosti: Tim je iznad pojedinca

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović poručio Kosti: Tim je iznad pojedinca

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović poručio je saigraču Dijegu Kosti da ne kvari atmosferu i ne stavlja sebe iznad ekipe.

Najbolji strelac "plavaca" iz prošle sezone je nezadovoljan što mu Žoze Murinjo nije dao šansu protiv Totenhema u nedelju, bacio marker u pravcu Portugalca.

"Počeli smo sezonu kao tim i tako bi trebalo da je završimo. Igraču je teško kada ne igra, ali i kada gubimo utakmice ne radi se samo o pojedincima, već o celom timu", rekao je Ivanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Srpski defanzivac izjavio je Kosta mora da bude strpljiv i sačeka šansu.

"Kosta nije igrao protiv Totenhema, ali verujem da hoće narednu utakmicu. Postigao je pobedonosni gol protiv Noriča, ali cela ekipa ima zasluge za to. Svi moramo to da znamo. Očekujem da Dijego iz ovoga izadje još jači", zaključio je Ivanović.

Fudbaleri Čelsija nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige sa 15 bodova, u sezoni u kojoj brane titulu šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.