Ivanović: Ovo je presedan, ali nećemo se predati!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Ovo je presedan, ali nećemo se predati!

"Ali jedno vam obećavam - nikada nećemo odustati", poručio kapiten Orlova naciji nakon odluke UEFA da nam oduzme tri boda

Razočaran odlukom UEFA: Branislav Ivanović

 

Odluka UEFA da prekinutu utakmicu između Srbije i Albanije registruje rezultatom 3:0, a zatim oduzme tri boda našem timu nikoga nije ostavila ravnodušnim. Obe strane su uverene da su oštećene, a kapiten Orlova Branislav Ivanović kaže da je u pitanju presedan.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Posle odluke nadležnih u UEFA da utakmicu Srbija - Albanija registruju službenim rezultatom 3:0 za nas i zatim nam oduzmu bodove, smatram da je reč o presedanu u fudbalu na reprezentativnom nivou. Nadam se da će nadležna lica u procesu donošenje ovakvih odluka analizirati sve još jednom. S druge strane, želim da naglasim da je naše da i dalje razmišljamo o plasmanu na EP, odnosno kako stići do Francuske. Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine. Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto. Pred nama je najvažnija, odlučujuća i najteža utakmica protiv Danske, prilika da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo željeni rezultat".

 

Ivanović se na neki način obratio i čitavoj naciji kroz ovu izjvu na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije:

"Jedno vam obećavam - nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele. Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na EP", zaključio je kapiten Orlova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Odluka UEFA je presedan u fudbalu na reprezentativnom nivou!

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2014

Posle saopštenih odluka članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, a povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je za zvanični sajt FSS rekao da smatra da je reč o presedanu u fudbalu na reprezentativnom nivou.- Nadam se da će nadležna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.