Ivančić: Da nastavim posao koji je započeo Aca Kovačević

Izvor: Press, 27.Okt.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivančić: Da nastavim posao koji je započeo Aca Kovačević

Novi selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić izjavio je danas da je ponosan sto je baš on dobio poverenje da bude naslednik Ace Kovacevića i poručio da će učiniti sve da nastavi tamo gde je njegov prethodnik stao, a možda i napravi korak dalje.
foto: tanjug.rs
Novi selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić izjavio je danas da je ponosan sto je baš on dobio poverenje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bude naslednik Ace Kovačevića i poručio da će učiniti sve da nastavi tamo gde je njegov prethodnik stao, a možda i napravi korak dalje.
"Velika je čast i zadovoljstvo što sam dobio poverenje da vodim najbolju futsal reprezentaciju. Dolazim posle Ace Kovačevića koji je imao zapažene rezultate, posebno na poslednjem EP održanom u Beogradu kada smo bili četvrti i to je sigurno naš najbolji rezultat. Bio bih jako srećan ako bih mogao da ponovim nešto slično. Ispred mene su velike obaveze, imamo velike ambicije i naravno očekivanja. To se pre svega odnosi na plasman na EP u Sloveniji", rekao je Ivančić na promociji u prostorijama FS S na Terazijama.
On je ocenio da put do šampionata Evrope neće biti lak, naprotiv.
"Dobili smo dosta tešku grupu, igramo protiv prvaka Evrope Španije, domaćina Poljske i čekamo još pobednika pretkvalifikacione grupe B. O Španiji se sve zna, malo je nezgodan meč sa Poljskom, ali bez obzira na njihovu ulogu domaćina, mislim da možemo da preuzmemo ulogu favorita u tom duelu", istakao je Ivančić.
Novi selektor saopštio je i imena igraca za prijateljske mečeve sa Holandijom, u ponedeljak u Novom Sadu i dan kasnije u Zrenjaninu.
"Najveći problem imamo sa golmanima, Aksentijević je operisao ruku i naredna tri meseca nećemo moći da računamo na njega, povređen je i Momčilović, javili su nam iz Ekonomca u poslednjem trenutku. Nisam želeo da zovem starije golmane, već da napravim miks stariji-mlađi, ali dobili smo tu informaciju iz Ekonomca, tako da su na spisku Antonić i Filipović. Od igrača ne možemo da računamo na Kocića, koji ima obaveze u Rusiji, a Perić će nam se priključiti malo kasnije. Pozvao sam i neke mlađe igrače, uglavnom mislim da imamo sjajan potencijal i predstoji nam naporan rad kako bismo sve postavili na svoje mesto", zaključio je Ivančić.
Na njegovom prvom spisku nalaze se: Aleksa Antonić i Stefan Filipović (golmani), Dragan Tomić, Jovan Lazarević, Miloš Simić, Andrija Stanković, Nikola Matijević, Nenad Rančić, Slobodan Rajčević, Marko Perić, Bojan Filipović, Stefan Rakić, Denis Ramić i Predrag Jovanović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ivancić: Da nastavim posao Ace Kovačevića

Izvor: B92, 27.Okt.2016

Novi selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić izjavio je da je ponosan sto je baš on dobio poverenje da bude naslednik Ace Kovacevića.."Velika je čast i zadovoljstvo što sam dobio poverenje da vodim najbolju futsal reprezentaciju. Dolazim posle Ace Kovačevića koji je imao zapažene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.