Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu: Rio mi je motivacija za pobede!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu: Rio mi je motivacija za pobede!

Posle četvrte pobede u Dijamantskoj ligi, srpska atletičarka Ivana Španović istakla je da je zadovoljna pobedom i da su sve takmičarke u Lozani umorne posle Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Srpknja je trijumfovala skokom od 6.83 metara. Ona je ovom pobedom stigla do 46 bodova i obezbedila je prvo mesto na dva takmičenja pre kraja (Pariz, subota 27. avgust i Cirih u septembru)

- Što se mene tiče, vreme je bilo dobro za dobar skok. Mislim da su naši skokovi bili malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << neočekivani, ali to je zato što smo sve umorne od Rija. Vodila sam se taktikom da u uvodnim serijama pružim najviše i zabeležim dobar rezultat, što sam i uspela - rekla je Ivana posle pobede.

- Bila sam razočarana nastupom u Riju, pa sam to iskoristila kao dodatnu motivaciju za pobede na preostalim mitinzima - rekla je Španovićeva i za kraj najavila:

- Ovom pobedom bi trebalo da pobedim u Dijamantskoj trci, ali planiram da se takmičim i na mitinzima u Parizu i Cirihu - poručila je Ivana posle pobede.

After victory at #LausanneDL, @IvanaSpaNOv1c has her eyes on the prize. And the prize is the #DiamondTrophy. pic.twitter.com/DARHKvZz0p

— IAAF Diamond League (@Diamond_League) August 25, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.