Ivana Maksimović i drugarice upucale nove medalje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Maksimović i drugarice ''upucale'' nove medalje! (foto)

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović osvojila je danas bronzanu medalju na Univerzijadi u kineskom Gvangdžou, dok se selekcija Srbije u timskoj konkurenciji okitila srebrnim odličjem.

Maksimovićeva se u pojedinačnoj konkurenciji vazdušom puškom na deset metara okitila bronzom sa 184,3 kruga.

Prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji zauzela je Najmeh Kedmati iz Irana sa 206,6 krugova, a druga je bila Gabrijela Vognarova sa 0,9 lošijim rezultatom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Ova discplina nije moja najjača u ovom trenutku, pošto je sezona u malokalibarskom oružju završena pre par meseci. Više mogu da očekujem od trostava i ležećeg stava. Finale kao finale, uvek je neizvesno sve do kraja, ja sam se dobro držala i uspela sam da osvojim bronzu", rekla je Maksimovićeva.

This is how happy wife looks like! 😍 Broze medal at R40 for me at the #Universiade2015 #Korea #happiness#shooting 🍀👊 pic.twitter.com/zhRrvpO4vZ

— Ivana Maksimovic (@ica_silverlady) July 5, 2015

Maksimovićeva je zajedno sa Katarinom Biserčić i Draganom Todorović osvojila srebro u timskoj konkurenciji sa rezultatom 1245,6 krugova. Ispred njih su se našle reprezentacija Kine, dok je bronza pripala Iranu.

"Veoma sam zadovoljna ekipnom medaljom, išle smo na zlato kao i uvek, ali Kineskinje su došle u najboljem sastavu i bile su jako kvalitetne danas. Mi smo pokazale da smo najbolja evropska ekipa i da smo kao i uvek bile na visokom nivou", kazala je Ivana Maksimović.

Moje srebrne devojke upotpunile dan! 👭❤️ @DraganaTodorov1 @biserrr 😘😘😘 #Universiade2015 pic.twitter.com/gfZi2Ch9J3

— Ivana Maksimovic (@ica_silverlady) July 5, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.