Italijanska mornarica spasila 274 ilegalna imigranta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska mornarica spasila 274 ilegalna imigranta

Italijanske vlasti saopštile su večeras da su spasile više od 270 ilegalnih imigranata koji su brodom krenuli s libijske obale prema Siciliji, dok je u petak spaseno 300 izbeglica.

Portparolka italijanske mornarice Đorđa Treča izjavila je da je akcija spavanja bila kod libijske obale, ne navodeći druge detalje.

Grupa od 334 imigranta spasena u petak i prebačena do luke Augusta na ostrvu Sicilija.

Priliv imigranata se nastavlja i pored nedavne nesreće u kojoj je stradalo oko 800 ljudi na Sredozemnom moru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Italijanska mornarica spasila 274 ilegalna imigranta

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

Italijanske vlasti saopštile su u subotu uveče da su spasile više od 270 ilegalnih imigranata koji su brodom krenuli s libijske obale prema Siciliji, dok je u petak spaseno više od 300 izbeglica...Portparolka italijanske mornarice Đorđa Treča izjavila je da je akcija spasavanja bila kod libijske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.