Italija: Mačan lovi titulu preko Ređo Emilije

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Mačan lovi titulu preko Ređo Emilije

Milano je bio u teškoj situaciji protiv Venecije, ali je uspeo da stigne do finala domaćeg šampionata. Pitanje je bilo ko će biti rival timu iz grada mode čije boje brani Milan Mačvan. Posle velike borbe priliku da se bori za titulu dobila je Ređo Emilija koja je dobila Avelino sa 85:80.

Domaćin, ređo Emilija, je kontrolisao dešavanja na parketu od prvog minuta. Dobili su prvu deonicu sa 27:17, imali su šest poena prednosti, uči treće, a istu prednost i uči posledjne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << deonice. Avelino se nije predavao, stigao je do penal završnice u kojoj je više koncentracije i sreće imala Ređo Emilija.

REĐO EMILIJA: Aradori 10, Nidem 4, Polonara 12, Lavrinović 13, Dela Vale 14, De Nikolo 2, Periljo, Kaukenas 17, Silins 4, Golubović.

AVELINO: Norćione, Regland 14, Grin 3, Veikelas, Eker, Lenen 10, Ćervi 6, Severini, Nunali 23, Pini , Buva 22, Perlato.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.